WASYS A/S

AcowaCore og AcowaDash

AcowaCore og AcowaDash fra WASYS A/S er hhv. et databehandlingsprogram samt visualiseringsplatform, der indsamler og viser data om vandstyring på en simpel og brugervenlig måde.

Hvad er AcowaCore og AcowaDash?

AcowaCore og AcowaDash fra WASYS A/S er kraftfulde værktøjer til analysere og visualisere vanddata i vandbranchen.

På den ene side fungerer AcowaCore som den centrale databehandlingsprogram, der indsamler og håndterer data relateret til vandovervågning.

Hvorimod AcowaDash fungerer som en visualiseringsplatform for AcowaCore, hvilket muliggør sømløs præsentation af data på en klar og intuitiv måde.

AcowaCore og AcowaDash er hhv. dataopsamlingsprogram og visualiseringsplatform, der gør det nemt at holde styr på din vanddata. De er en del af udbud af software og cloud løsninger
Dashboard for AcowaCore og AcowaDash, der opsamler og viser din vanddata

AcowaCore - powerful ability to collect and process data

AcowaCore tilbyder brugerne væsentlige fordele ved indsamling og bearbejdning af data fra enheder som FIREFLY og GEKKO. Når data er indsamlet, sender den det videre til forskellige systemer, herunder AcowaDash, SCADA samt tredjepartsprogrammer.

Som noget helt unikt kan den effektivt håndtere eventbaserede logfiler fra GEKKO og og returnere disse data i et format, der kan anvendes i alle SCADA-systemer. Dette er særlig nyttigt for at registrere og beregne oversvømmelser.

Endvidere samler AcowaCore alle data om oversvømmelsesstrukturer, kantprofiler og forhold i ét program. Derved fremtidssikrer man sin løsning, da man kan nøjes med at lave eventuelle ændringer et sted, hvilket effektiviserer processen betydeligt.

Visionary solutions with AcowaCore Pro

Der findes også en pro-version af AcowaCore, kaldet AcowaCore Pro. Pro-versionen gør det endnu nemmere at ændre beregningsmetoder og indstillinger. Dette sparer tid og sikrer ubesværet opdatering.

Samtidig kan den hente data fra brugernes eget SCADA-system og omdanne disse data til valide flow-beregninger på alle eksisterende pumpestationer og overløbsbygværker. Både historiske- og fremtidige data. 

Derved giver pro-versionen værdifulde indsigter, såsom kapacitet, indløbsprofiler, overløbsberegninger samt detektering af uvedkommende vand. Disse indsigter giver brugerne mulighed for at optimere driften ved at træffe velinformerede beslutninger.

AcowaCore Pro præsenterer vanddata på en overskuelig måde
AcowaDash er overskuelig og brugervenligt visualiseringsprogram for vanddata

AcowaDash - an intuitive visualization platform

AcowaDash er en visualiseringsplatform for AcowaCore. Med sin brugervenlige interface omdanner AcowaDash komplekst vanddata til  letforståelig viden.

AcowaDash kan indsamle og præsentere essentiel information fra kapacitetsberegninger til oversvømmelseshændelser, herunder indløbsflow, nedbørdata samt hydrogen sulfid-data.

Desuden forenkler AcowaDash rapportering af bl.a. overløbshændelser og detektering af uvedkommende vand, da al data let kan udtrækkes som CSV-filer fra systemet.

Læs mere om AcowaCore og AcowaDash

Er du interesseret i at høre mere om software, AcowaCore og AcowaDash? Så besøg Dashboard eller acowa.dk, website for vores udviklingsselskab, ACOWA INSTRUMENTS.

AcowaCore og AcowaDash findes som en app for hurtig og overskuelig tilgang til din vanddata

SPECIFIKATIONER

Hvordan installeres AcowaCore og AcowaDash?

Programmet installeres enten på brugerens egen server eller kan tilbydes som en hosted tjeneste. Installationen udføres af en ACOWA-systemintegrator og kræver adgang via VPN, TeamViewer eller lignende metoder. For at sikre en problemfri installation af AcowaCore / AcowaDash skal følgende systemkrav opfyldes:

StyresystemWindows 10 or Windows Server 2014 or later (preferably)
BrowsersFirefox, Google Chrome, Microsoft Edge, and Safari
CPUMinimum 1 core 2 GHz – preferably multicore 3 GHz or higher
RAMMinimum 8GB – preferably more
Harddiskplads1GB for the application and 3rd-party programs. Additionally, 1GB per monitored device per year for log data

Ud over selve AcowaCore applikationen installeres en række hjælpeprogrammer.

Programmerings- og scriptingsprogPython
DatabaserPostgreSQL
Dashboard ServerGrafana
Service ManagerNSSM
VarenummerBeskrivelsen
ACOWA-COREStandard softwarepakke for GEKKO og FIREFLY, envejs kommunikation mod SCADA
ACOWA-CORE-PROUdvidet softwarepakke for fuld integration mod SCADA-systems
ACOWA-CORE-FIREFLYFIREFLY enhedsoprettelse på AcowaCore
ACOWA-CORE-GEKKOGEKKO enhedsoprettelse på AcowaCore for standard målinger
ACOWA-CORE-GEKKO-OVERFLOWGEKKO enhedsoprettelse på AcowaCore for overløbsregistrering
ACOWA-DASH-FIREFLYFIREFLY enhedsoprettelse på AcowaDash
ACOWA-DASH-GEKKOGEKKO enhedsoprettelse på AcowaDash

For at læse & downloade teknisk info – gå til vores Dokumentationsside

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys