WASYS A/S

Grundvandsstyring fra WASYS A/S

Ved byggeentrepriser kan det være nødvendigt, at udføre grundvandssænkning for at udføre vigtige installationer. Derfor tilbyder WASYS A/S elektriske installationer til grundvandsstyring.  både med opsamling af data og alarmhåndtering til instrumentering, installation og idriftsættelse

WASYS leverer elektriske installationer til grundvandsstyring

Ved byggeentrepriser kan det være nødvendigt at udføre grundvandssænkning hen mod realiseringen af vigtige installationer.

Her kommer WASYS A/S ind i billedet. Vi er specialister i at levere alle elektriske installationer og løsninger, der er afgørende for at kontrollere og styre grundvandssænkning. Vores ekspertise indenfor grundvandsstyring går hele vejen rundt: Fra dataindsamling og alarmbehandling til instrumentering, installation og idriftsættelse.

grundvandsstyring fra WASYS A/S - herunder pejleporing

Komplette styringsløsninger til aftalt tid og pris

Vi er dedikerede til at gøre din grundvandssænkning så effektiv og problemfri som muligt – til den aftalte tid og pris. Og med årtiers erfaring i vellykkede grundvandssænkningsopgaver både i Danmark og Sverige, har vi opbygget en gensidig tillid og respekt i samarbejdet med vores kunder. 

Vi tilbyder en komplet styringsløsning for grundvandssænkning. Dette omfatter alt fra præcis regulering af ønsket vandstand i pumpeboringer, inklusive nøjagtig flowmåling, til dataindsamling af vandspejlsniveauer i monitoreringsboringer. Vores ekspertise inkluderer ligeledes udvikling og implementering af et brugervenligt SRO-system til dataopsamling, rapportering og øjeblikkelig alarmmelding.

Hør mere om elektriske installationer til grundvandsstyring

Med os ved din side kan du være sikker på, at grundvandssænkningen for dine byggeprojekter er i hænderne på specialister, der kombinerer avanceret teknologi med dygtighed og erfaring. Vores mål er at sikre, at dine installationer kan udføres problemfrit, samtidig med at vi overholder de højeste standarder for præcision og effektivitet.

Kontakt WASYS A/S i dag for at høre mere om vores elektriske installationer og styringsløsninger til grundvandssænkning, og lad os være din pålidelige partner i dine kommende byggeentrepriser. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå dine mål på en pålidelig og professionel måde.

Jan Giltoft - CTO og partner hos WASYS A/S

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys