WASYS A/S

Kontakt WASYS

Kontakt WASYS hvis du vil høre mere om et produkt eller løsning til dit vand system. Hos WASYS gør vi vores yderste for at yde den bedste support og vejledning til vores kunder. Uanset dit behov – stort som småt. 

SUPPORT VIA TEAMVIEWER findes længere nede på denne side.

Kontakt WASYS hvis du har spørgsmål

Har du nogen spørgsmål? Eller søger du vejledning i forbindelse med et af vores produkter eller løsninger? Så er vi kun en kontaktformular eller et telefonopkald væk. Vores mål er at gøre dit møde med WASYS’ teknologier så gnidningsløst og givende som muligt. Og vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Vores åbningstider

Vi har åbent på kontoret og telefonen i hverdagene:

Mandag til fredag: 08.00 – 16.00

WASYS A/S Adresse:

Lykkegårdsvej 5, 4000 Roskilde

E-mail adresse:

wasys@wasys.dk

Telefon nummer:

+45 72 21 79 79

CVR-nummer:

36057491

Kontakt WASYS via denne kontaktformular - og en af vores eksperter vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  Support via Teamviewer

  Er du en af de kunder, der har brug for at få support fra os gennem Teamviewer? Så er det lige her, at du nemt kan downloade Teamviewer-programmet. Dette værktøj gør det muligt for os at yde dig fjernsupport, som om vi var lige ved din side.

  SCADA Løsninger fra WASYS A/S

  Find os på kortet

  Er du i området og ønsker at besøge os? Eller bare er nysgerrig efter at vide, hvor vi holder til? Scroll ned til bunden af siden, og du vil finde et kort, der viser vores præcise placering. Vi byder altid velkommen til besøgende, men husk vores åbningstider, hvis du planlægger et besøg.

  Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

  Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys