WASYS A/S

Frekvensomformere fra WASYS

Frekvensomformere fra WASYS optimerer dit pumpesystem. Vi er nemlig eksperter i levering, installation og konfiguration af frekvensomformere. Samtidig har vi fokus på skræddersyede løsninger tilpasset den enkelte kundes vandsystem. Lad vores ekspertise og dedikation hjælpe med at tage din vandsektors ydeevne til nye højder.

Skræddersyet løsninger med frekvensomformere fra WASYS

Vi tilbyder omformere fra førende mærker som Danfoss, Schneider Electric og ABB. Det særlige ved at bestille frekvensomformere fra WASYS er, at vi kan skræddersy en løsning, der passer præcist til dine behov i vandsektoren. Med fokus på at optimere effektiviteten og driftssikkerheden, sikrer vi, at dine systemer kører problemfrit og med maksimal ydeevne.

Vores frekvensomformere er direkte kompatible med SPIDER pumpestyring via ModBus-protokollen. Med en problemfri integration kan du nyde fordelene ved følgende omformere: Danfoss FC-202 serien, Shneider Electric Altivar Process samt ABB ACS355. Herudover er SPIDER styringen også kompatibel med Xylem Concertor pumpen, hvor vi via ModBus protokol, styrer og overvåger pumpernes drifts- og alarmtilstande.

Danfoss frekvensomformere

WASYS forhandler energibesparende Danfoss frekvensomformere

Præcis styring af vand

‘VLT® AQUA Drive FC 202’ frekvensomformer fra WASYS er specialiseret i præcis styring af vandpumper. Den optimerer energiforbruget, sikrer pålidelig drift og tilbyder enkel konfiguration, hvilket gør den til en førsteklasses løsning til vandbehandling. 

WASYS integrerer ofte denne omformer i deres pumpestyringsløsninger, idet den indeholder mange avancerede funktioner. Disse funktioner gør den i stand til at levere præcis styring og regulering af motorer i vandpumper. Dermed optimeres driften og omkostningerne reduceres.

Danfoss frekvensomformere fra WASYS A/S sparer på energien og sikrer pålidelig drift

Schneider Electric frekvensomformere

Vi forhandler Altivar Proces frekvensomformer fra Schneider Electric

Altivar Proces Schneider Electric

Frekvensomformeren fra Schneider Electric ‘Altivar Process’ er designet til at løse komplekse udfordringer inden for pumpestyring. Den indeholder et intelligent drev, der kan indsamle og dele data. Samtidig er drevet i stand til at kontrollere og variere hastigheden på pumpernes motorer. Dette betyder at omformerne optimerer pumpestyringens energiforbrug og sikrer præcis kontrol af pumperne.

Med andre ord, ‘Altivar Process’ omformere er med til at sørge for en effektiv og pålidelig pumpedrift.

Frekvensomformere fra WASYS A/S integreres i pumpestyringsløsninger

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys