WASYS A/S

Software og Cloud Løsninger

Vi tilbyder diverse software og cloud-løsninger, der både styrer, måler, beregner og visualiserer data omkring vandsystemer. Få adgang til disse applikationer via vores cloud løsninger. Find AcowaZoo, AcowaDash og SCADA under denne kategori.

WASYS´s Software og Cloud Løsninger

Præcis og pålidelig dataindsamling er afgørende for at sikre en effektiv og energioptimeret håndtering af vand og spildevand. Dette har vi en dybdegående faglig forståelse for – baseret på mange år i branchen. Derfor er vi i stand til at tilbyde brugervenlige softwareløsninger, der er specieldesignet til at dække de komplekse problemstillinger, som vand- og spildevand står overfor.

Vores softwareprogrammer og interface-løsninger inkluderer funktioner som pumpeanalyse, kapacitetsberegninger, tilstrømningsmålinger, nedbørsdata, information om hydrogen sulfid samt håndtering af overløbshændelser.

Konfigurationsværktøj

Konfigurationsværktøjer der forenkler tilslutning til PC

AcowaZoo - Konfigurationsværktøj

Konfigurér nemt din SPIDER og GEKKO med AcowaZoo, som er et gratis PC-program, der kan downloades her på websitet. Tilslut blot SPIDER eller GEKKO til din PC ved hjælp af en Micro-USB-forbindelse. Derefter vil AcowaZoo være parat til at konfigurere enheden. Når AcowaZoo-applikationen starter, vil den løbende forsøge at oprette forbindelse til enheden via USB.

AcowaZoo - konfigurationsværktøj der forbinder dine produkter til vores software og cloud løsninger

Dataopsamling

Dataprocesserings- og visualiseringsplatform til indsamling af data

AcowaCore / AcowaDash software og cloud løsninger

AcowaCore er et dataprogram, der direkte kan forbinde sig med både vores Acowa-produkter og en lang række lignende måleudstyr. AcowaDash er en brugervenlig og letforståelig visualiseringsplatform til at vise essentiel data omkring vandsystemer.

Acowa-HiVe er både dataopsamlingsprogram og visualiseringsplatform, der gør det nemt at holde styr på din vanddata. De er en del af udbud af software og cloud løsninger

SCADA / IGGS Software og Cloud Løsninger

SCADA-systemer er et kraftfuldt værktøj til vandstyring – der sikrer effektivitet, pålidelighed, sikkerhed og kvalitet.

Vandmonitorering med SCADA / IGSS

ACOWA SCADA er udviklet af WASYS’ udviklingsselskab ACOWA INSTRUMENTS og Schneider Electric. Det er et objektorienteret SCADA-system, der kan kommunikere med over 90 forskellige hardwareproducenter og består af 6 standardpakker. 

Dette SCADA-system tilbydes i pakker med 200, 300, 400, 600, 1000 eller 2000 objekter. Hvis alarmssoftwaren – Notifier – ønskes, kan dette købes. Samtidig er der udviklet en APP til ACOWA SCADA. APPen gør det muligt at holde øje med pumper og alarmer mv. via en smartphone eller tablet.

Nem visualisering af data med grafer og grafiske pumper med WASYS-software. Dette er en del af vores udvalg af software og cloud løsninger

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys