WASYS A/S

Niveaumåling af vand

Niveaumåling af vand har stort fokus hos WASYS A/S. Vi er stolte af at kunne fremstille produkter, der præcist imødekommer vores kunders behov. Derfor opfordrer vi dig til at undersøge vores produktserie nærmere, herunder TurTle, GoPle, mini-GoPle, FROG og DolpHin

Kvalitetsudstyr til niveaumåling af vand

Når det drejer sig om niveaumåling af vand i brønde, bassiner og tankanlæg, må man afgøre, hvilket måleprincip, der bedst egner sig til den enkelte situation – for at opnå præcise resultater. Hos WASYS  er vi stolte af at udvikle skræddersyet løsninger, der opfylder vores kunders behov. Alle vores produkter, inklusive vores niveaumåleudstyr, bliver produceret og udviklet i Danmark, hvilket giver os det optimale grundlag for kvalitetsproduktion.

Af samme grund udvikler vi løsninger med produkter, der anvender følgende principper til måling af vandniveauer:

  • Hydrostatisk niveaumåling med nedhængt tryktransmitter
  • Ultralydsniveautransmitter, enten som delt enhed eller kompakt
  • Radar måling til svære applikationer
  • Niveauvipper til alarm håndtering
  • Niveauswitch til “Vand på gulv” detektering

Hydrostatisk Tryktransmittere til niveaumåling af vand

Vores TurTle, GoPle og mini-GoPle bruger princippet om tryk til at måle vandniveauer. Læs mere om dem her.

TurTle - Hydrostatisk Tryktransmitter

TurTle er en banebrydende tryktransmitter, der er designet specielt til vand- og kloaksektoren. Den har et robust design og indeholder en unik målecelle, der kan adskilles fra den rustfrie sensortube.

Denne karakteristiske funktion gør det muligt enkelt og nemt at udskifte målecellen uden behov for at udskifte hele den elektriske installation. I tilfælde af beskadiget kabel kan målecellen genbruges i en ny sensortube, hvilket reducerer vedligeholdelsesomkostninger og minimerer nedetid.

Niveaumåling med TurTle som WASYS A/S forhandler
Niveaumåling med GoPle som WASYS A/S forhandler

GoPle - Hydrostatisk Tryktransmitter

ACOWA’s GoPLe repræsenterer endnu en hydrostatisk tryktransmitter, der anvendes til at måle vandniveauer i drikkevands- og kloaksystemer. Den er anerkendt for sin fremragende pålidelighed og stabilitet i niveaumålinger.

Denne tryktransmitter foretager sine målinger ved at benytte sig af det keramiske kapacitive måleprincip og omsætter væskeniveauet til en 4-20mA strømsløjfe under nedsænkning.

Derudover er GoPLe tilgængelig i 6 forskellige måleområder – med en fast kabellængde. Det er dog værd at bemærke, at ACOWA også kan tilpasse sig individuelle ønsker vedrørende specifikke måleområder og kabellængder.

mini-GoPle - Hydrostatisk Tryktransmitter

Når det drejer sig om applikationer, der kompakt og pålidelig måling af vandniveauer, udgør ACOWA’s mini-GoPle hydrostatiske tryktransmitter et fremragende valg. Dette skyldes primært, at mini-GoPle deler de samme kvaliteter som GoPle-modellen, nemlig høj pålidelighed og stabilitet.

ACOWA’s mini-GoPle genererer et standardudgangssignal på 4-20mA. Ikke desto mindre tilbydes også alternativer som 0-10V DC, 0-5V DC eller Modbus-signaler. Denne alsidighed med hensyn til udgangssignalet gør det muligt at imødekomme forskellige systemkrav.

Niveaumåling med mini-gople som WASYS A/S forhandler

Niveaumåling af vand med radarer

Du kan finde vores innovative DolpHin Radar under ‘Radarprodukter’.

Niveaumåling med DolpHin Radar som WASYS A/S forhandler

DolpHin - Radar til niveaumåling af vand

DolpHin er en 80 GHz kompakt radar med indbygget Bluetooth. På grund af sin kompakte størrelse og snævre måleområde sikres fleksible installationer – uden forstyrrelser.

Yderligere gør DolpHins hurtige opstartstid, på under 10 sekunder, den særligt velegnet til at opdage oversvømmelser.

Niveauvipper til måling af vandstand

ACOWAs niveauvippe-produkter omfatter FROG og mini-FROG.

FROG / mini-FROG - Niveauvippe

ACOWAs FROG og mini-FROG er standard niveauvipper med en mikrokontakt, der kan indstilles til enten en normalt åben (NO) eller normalt lukket (NC) statussignal. Begge enheder overvåger vandniveauet ved at bevæge sig med vandet, når vandstanden stiger eller falder. Derefter, afhængigt af niveauvippens orientering, vil de enten forbinde eller afbryde en elektrisk kreds.

FROG og mini-FROG bruges typisk som højvandsalarm i pumpestationer. Ligeledes anvendes de f.eks. som lavvandsalarm i rentvandstanke, alarm for vand på gulvet samt styrende vippe til pumper.

FROG - Niveauvippe fra WASYS A/S

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys