+45 72 21 79 79 wasys@wasys.dk

Frekvensomformer

WASYS A/S kan tilbyde levering af frekvensomformer fra Danfoss, Schneider Electric og ABB. WASYS A/S har specialiseret sig i konfiguration af alle omformerne, som er specielt designet for vandsektoren. WASYS A/S kan tilbyde levering, installation og opstart samt konfiguration af disse typer frekvensomformer.

Både FC-202 serien, Altivar Process og ABB ACS355 er kompatibelt med SPIDER pumpestyring. Herudover er SPIDER styringen også kompatibel med Xylem Concertor pumpen, hvor vi via ModBus protokol, styrer og overvåger pumpernes drifts- og alarmtilstande.

 

VLT® AQUA Drive FC 202

VLT® AQUA Drive yder det højeste ydeevneniveau i AC-motordrevne vand- og spildevandsapplikationer.

Frekvensomformeren indeholder et bredt udvalg af nyttige standardfunktioner, som kan udvides med optioner, der forbedrer ydeevne, og den er tilsvarende egnet til både nye projekter og eftermonteringsprojekter.

Den nye generation af VLT® AQUA Drive kan realistisk set tilbyde besparelser det første år på mellem 10–30 % sammenlignet med

traditionelle frekvensomformerløsninger. Dens høje levetid og lave energiforbrug og omkostninger til vedligeholdelse giver dig de laveste ejeromkostninger.

Den hurtige og brugervenlige opsætning af vand- og pumpeindstillinger reducerer installationstid og sikrer en hurtig vej til maksimal energieffektivitet og motorstyring. Ved at samle de vigtigste parametre ét sted reduceres risikoen for forkert konfiguration betydeligt.

Altivar Proces

Altivar Process er et serviceorienteret Drive designet til at reducere driftsomkostningerne i Proces & Utilities installationer, takket være indbyggede digitale tjenester Altivar Process giver også unikke styringsmuligheder

De første Services Oriented drev med:

• Integreret effektmåling og Energi dashboard

• Integreret proces overvågning og kontrol

• Indbygget pumpekurver (nemt at indstille 5 punkt kurve)

• Lav harmoniske (THDi <48% ved 80% belastning og 44% ved 50Hz samt version med THDi <5% harmonisk forvrangning)

• Start & Stop funktion til at reducere forbruget ved driftsstop.

• Overvågning & beskyttelse

• Drift overvågning

• Let vedligeholdelse (Dynamic QR-kode, som viser direkte vej til manualen omkring en enkelte driftsforstyrrelse)

• Problemfri integration via indbygget Ethernet

• Fra enhed til processtyring med Smart Process Object • Fra data til indsigt med den integrerede webserver

ABB frekvensomformere ACS355

Frekvensomformer ACS355 er designet med henblik på indbygning og er konstrueret til at opfylde kravene til et stort antal maskinapplikationer.

Frekvensomformeren har indbygget EMC-filter kategori C3 samt indbygget Safe Torque-Off funktion som reducerer behovet for eksterne sikkerhedskomponenter.

Dansk assistent eller basis-betjeningspanel kan tilkøbes som option. Frekvensomformeren er ideel inden for føde- og drikkevareindustrien, til materialehåndtering, og til applikationer i trykkerier, inden for tekstil-, gummi- og plastikindustrien samt inden for træforarbejdning.