WASYS A/S

Udstyr til pumpestyring

Du får en lang række unikke fordele ved at bruge udstyr til pumpestyring fra WASYS A/S til dit vandsystem. Kort sagt tilbyder WASYS fremtidssikret pumpestyring med en bred vifte af innovativt måleudstyr, herunder PUMA, SPIDER og EAGLE.

Bæredygtigt udstyr til pumpestyring fra WASYS A/S

Opdag de fordele, som udstyr til pumpestyring fra WASYS A/S tilbyder. Når det handler om at overvåge vandpumper, er det af afgørende betydning at vælge det rette system til pumpestyring. WASYS A/S præsenterer et udvalg af intelligente løsninger inden for pumpestyring, der omfatter både enkle pumpesystemer og komplekse opsætninger med flere pumper. Forny dit vandhåndteringssystem med mere effektiv håndtering af vandressourcer. 

Unikt udstyr til pumpestyring med PUMA

PUMA pumpestyring er en universel kompakt pumpestyring, der skiller sig ud på grund af sine alsidighed og evne til at kommunikere. Den er i stand til effektivt at håndtere både 1-fasede og 3-fasede pumper med en kapacitet op til 12A (5,5 kW).

En anden unik funktion ved PUMA er dens evne til at kommunikere med grænseflader som 4G eller NB/IoT-modem ved hjælp af Modbus TCP/IP-protokollen. Dette muliggør en problemfri integration med AcowaCore/AcowaDash-platformen eller brugerens SCADA-system.

Vær opmærksom på, at PUMA pumpestyring også kan leveres i en standardversion uden kommunikationsgrænseflade.

PUMA Pumpestyring som WASYS A/S forhandler
SPIDER Pumpestyring forbundet til en EAGLE II HMI. Begge proukter fra WASYS A/S

SPIDER Pumpestyring (+ I/O)

Vores SPIDER pumpestyringen imponerer med sin bemærkelsesværdige fleksibilitet og effektivitet. Den kan styre op til 4 pumper med alternerende drift, med kun én niveauvippe tilsluttet. Desuden kan denne niveauvippe alarmere om høje væskeniveauer samt defekte pumper.

Derudover tager SPIDER pumpestyringen et skridt videre ved at muliggøre problemfri forbindelser til standardtryktransmittere og andre niveaumålere. Dette gøres ved hjælp af et 4-20mA signal, med et valgfrit måleområde.

Samtidig med et analogt niveausignal på plads, kan SPIDER udføre avancerede beregninger af pumpestrømningen, hvilket forvandler måden, vi håndterer pumpeanlæg på. Ved at bruge denne funktion kan brugerne nøjagtigt forudsige behovet for pumpevedligeholdelse og forebygge potentielle problemer, inden de opstår.

Fremtidssikret pumpestyring med EAGLE HMI ll

EAGLE II HMI er en brugervenlig touch screen, som bl.a. kan forbindes til en SPIDER. Den er udstyret med en 7″ bredskærm med høj opløsning samt og imponerende baggrundsbelysningseffekter. Dette sikrer, at HMI-displayet kan anvendes pålideligt under alle vejrforhold.

Dets evne til at samarbejde med en bred vifte af produkter – herunder mere end 200 produkt drivere, gør EAGLE meget tilpasningsdygtig og velegnet til brug sammen med SPIDER, Siemens, Allen-Bradley, ABB PLC’er og andre standard pumpestyringer.

EAGLE ll HMI som WASYS A/S forhandler
OLED som WASYS A/S forhandler

OLED - 2,4″ Display for SPIDER

For pumpestationer i den moderne verden, er hurtig og problemfri adgang til afgørende data en absolut nødvendighed. I anerkendelse af dette afgørende behov præsenterer WASYS stolt en innovativ løsning, baseret på års erfaring. Nemlig – OLED 2.4″ displayet.

Denne skærm er beregnet til direkte montering på SPIDER pumpestyringen. Den er udstyret med forskellige skærmopsætninger og kan betjenes med en joystick. OLED muliggør visualisering af de mest essentielle indstillinger og driftsdata i SPIDER pumpestyringen og giver mulighed for at ændre et begrænset antal indstillinger.

Firefly - Intelligent alarm enhed

I udvalget af alarmenheder introducerer WASYS den intelligente alarmenhed, der smidigt forener simplicitet med intelligens, nemlig FIREFLY. Denne alarm er skabt med inspiration fra mottoet: “Den lokale røde alarm er nu blevet intelligent”.

En af de primære fordele ved FIREFLY ligger i dens fleksibilitet, da den kan drives enten ved hjælp af batterier eller fra en fast 3V DC forsyning. Dette tilpasningsdygtige træk sikrer problemfri integration i forskellige opsætninger og imødekommer forskellige præferencer. Enheden fungerer med øget effektivitet ved at sende vigtige pumpealarmer og data fra højvandsniveaukontakten direkte til SCADA-systemet via AcowaCore.

Vores FIREFLY er udstyret med 2 digitale indgange og 1 analog indgang med en rækkevidde fra 0 til 10V DC, hvilket muliggør præcise målinger af pumpestrøm.

FireFly - intelligent alarmenhed som WASYS A/S forhandler
WASYS' udviklingsselskab, ACOWA INSTRUNTS har udviklet alle WASYS' produkter

Læs mere om udstyr til pumpestyring

Er du interesseret i at læse mere om vores udstyr til pumpestyring, kan du eventuel besøge websitet for vores udviklingsselskab, ACOWA INSTRUMENTS.

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Få alle de seneste nyheder og opdateringer fra Wasys