SPIDER applikationer

ACOWA SPIDER er nu installeret mere end 2.200 steder i Danmark og udlandet.

Her anvendes den som både 2G eller 4G løsning til pumpestationer, almindelig dataopsamling via ModBus til eksterne enheder, alarmhåndtering eller som styring til grundvandssænkning. Se eksempler på nogle af de mange løsninger her på siden.

SPIDER 4G, for styring af 2 stk. Xylem Concertor pumper.

For Jysk kunde har vi leveret en komplet styretavle for styring af 2 stk. Xylem Concerter pumper. SPIDER pumpestyringen styrer pumperne via ModBus og registre kan aflæses direkte i SCADA-system S2. 

Installationen har også en ekstern flowmåler. Havde denne været en Siemens MAG6000 havde kommunikation gået direkte til SPIDER via ModBus. 

SPIDER 4G, for styring af 2 stk. pumper med softstart. Ekstern bi-måler samt flowmåling

For Jysk kunde har vi leveret en komplet styretavle for styring af 2 stk. pumper. Styringen er leveret i et Pries terrænskab. Styringen indeholder ekstern bi-måler som kommunikerer med SPIDEREN via ModBus, samt ekstern Siemens MAG6000 flowmåler som også kommunikerer via ModBus til SPIDEREN.

Styringen er monteret op med hovedstrøm og softstartere på pumperne. 

SPIDER i boks til udskiftning af eksisterende styring.

For fynsk kunde har vi leveret en komplet styretavle for styring af 2 stk. pumper. Styringerne leveres uden hovedstrøm, da de skal indbygges i eksisterende styretavler og udskifte ældre udtjente styringer. Tavlen leveres med Bi-måler som monteres på hovedstrømmen i den eksisterende installation.