Ny firmware opdateres via modem

 

Firmware opdatering via modem er en milepæl

Vi fejrer et innovativ teknologisk skridt hos WASYS A/S, som vil komme alle vores kunder til gode. Samtlige af vores produkter har fået nyt firmware, der ikke bare opfylder Nis2 sikkerhedsstandard, som træder i kraft i januar 2024, men også markerer et skift i måden at opdatere firmware. Den nye firmware markerer er faktisk lidt af evolutionær milepæl inden for sikkerhed og effektivitet.

Fremover kan man nemlig fjernopdatere vores produkter firmware via modem.

WASYS A/S står i front som en af de få virksomheder inden for vandautomation, der muliggør denne avancerede funktion. Dette betyder, at man ikke længere behøver at sende tage ud for manuelt at opdatere firmwaren via et usb-kabel. Nu kan firmwaren opdateres direkte fra en remote computer.

Med andre ord. Dette er en omkostningseffektiv løsning, der samtidig sikrer, at vores kunder er på forkant med den seneste teknologi og sikkerhedsstandarder.

 

Bagud kompatibel firmware

Vores nye firmware er selvfølgelig bagud kompatibel. Vi har nemlig tænkt fremad fra start af. Alle vores produkter er opbygget som moduler. Det betyder at produktdele nemt kan udskiftes – inklusive firmwaren. Dette betyder, at uanset hvornår du har købt et af vores produkter, kan du stadig drage fordel af denne evolutionære opdatering.

 

Interesseret i at opdatere din opdatere firmwaren på dit produkt?

Ring til os på tlf. +45 72 21 79 79.

 

Vi er glade for at sikre, at vores kunder får kvalitetsløsninger med den mest nyeste teknologi, der passer lige netop til deres vandsystem.

 

Se mere om vores arbejde