WASYS tildeles stort entrepriseprojekt

WASYS tildeles stort entrepriseprojekt

Vi er stolte af at meddele, at WASYS tildeles stort entrepriseprojekt. Projektet er udbudt af Vann- og avløpsetaten (VAV) i Oslo, Norge, som har ansvar for drift, vedligeholdelse og fornyelse af byens rensningsanlæg, ledningsnet samt pumpestationer for både drikkevand og spildevand. De skal have foretaget en omfattende overløbsregistrering. Er det både for at optimere drikke- og spildevandssystemet? Projektet involverer bl.a. opsætning af i alt 300 GEKKO batteridrevet dataloggere fordelt over et område med 150 overbygværker. Evt. andet? Og rammeaftalen er netop underskrevet af begge parter.

VAV modtog tilbud fra 5 leverandører – herunder tilbud fra WASYS A/S. Alle blev omhyggeligt vurderet ud fra en række afgørende kriterier, herunder pris, produktkvalitet, brugervenlighed og erfaring med mængdeberegning af overløbssituationer. Efter en nøje evaluering og grundig overvejelse af disse faktorer, blev WASYS valgt som den mest kvalificerede leverandør til at udføre denne kæmpe opgave.

Vores virksomhed har adskilt sig fra konkurrenterne ved at demonstrere en ekstraordinær kombination af produktkvalitet og brugervenlighed. Bl.a. er vores udstyr let at installere, batterier kan nemt udskiftes, hvilke gør vedligeholdelse enkelt og praktisk. Derudover har vores Dashboard et brugervenligt design og byder på gode muligheder for beregning af forskellige værdiger. En anden afgørende faktor i vores succes var vores omfattende erfaring på området, hvilket understregede vores kompetence til at håndtere udfordringer inden for overløbsregistrering.

Nu, hvor kontrakten er blevet underskrevet af begge parter, ser vi frem til et konstruktivt samarbejde med Vann- og avløpsetaten i Oslo. Vores dedikation til at levere skræddersyet løsninger af høj kvalitet er fortsat vores højeste prioritet. Derfor glæder vi os til at levere en løsning, der vil imødekomme deres behov og forventninger på bedste vis.

Hvis du vil læse mere om VAV, er du velkommen til at besøge deres website:

Se mere om vores arbejde