STF Døgnkursus 2022

 

Mød WASYS på årets Døgnkursus

Mød WASYS på årets Døgnkursus, som afholdes den 3. og 4. november af Spildevands Teknisk Forening i Kolding. Vi ser frem til et døgn fyldt med gode faglige oplæg og samtaler med branchefolk, selvom vi ikke har stand i år.

Døgnkurset er et fagligt interessant arrangement, hvor deltagerne har mulighed for at opdatere sig på de seneste emner og tendenser inden for spildevandsbranchen. Samtidig er det efterfølgende en glimrende mulighed for at sparre med kollegaer, samarbejdspartnere og branchefolk. Det er vigtigt at støtte op om.

I 2023 har arrangementet fået en spændende ny struktur med fem overordnede temaer: sektorkobling og praktikker, hverdagsbeslutninger og bæredygtighed, processer på renseanlæg, transportsystemet og arbejdsmiljø. Inden for disse temaer vil der være en række spændende indlæg og oplægsholdere, der vil udforske relevante emner og udfordringer.

Fredag eftermiddag vil give deltagerne mulighed for at vælge mellem to spor. Det ene spor vil fokusere på processer på renseanlæg, mens det andet spor vil tage fat på kloaksystemet. Dette giver en unik mulighed for at tilpasse din oplevelse og dykke ned i det, der interesserer dig mest.

Vi ses til et døgn fyldt med dybdegående faglige oplæg, men også til hyggelige samtaler og netværksmuligheder med kollegaer og eksperter i branchen. Vi er sikre på, at dette Døgnkursus vil være en hyggelig og faglig berigende oplevelse for os alle.

Se mere om vores arbejde