WASYS støtter Knæk Cancer 2023

 

WASYS støtter Knæk Cancer 2023, som financierer de danske kræftpakker. Kræftpakkerne er garanten for, at vores medborgere får adgang til afgørende undersøgelser og livreddende behandlinger i kampen mod kræft. Derudover fremmer de forskning i forebyggelse af kræft. Dette er afgørende for at minimere antallet af danskere, der rammes af denne grusomme sygdom. En indsats, som føler vi – i WASYS, et dyb ansvar og engagement til at bakke op om.

Derfor støtter vi igen i år Knæk Cancer Kampagnen 2023 med et økonomisk bidrag. Vi tror på vigtigheden af at samle os som en stærk fællesskab i kampen mod kræft. Og vi er fast besluttet på at gøre vores del for at støtte dem, der er berørt af denne alvorlige sygdom.

Vores engagement i Knæk Cancer Kampagnen er en del af vores fortsatte bestræbelser på at give tilbage til samfundet og bidrage til en bedre fremtid for alle. Vi er dybt bevidste om de udfordringer, som kræftpatienter og deres pårørende står over for, og ved at støtte Knæk Cancer er vi med til at finansiere vigtig forskning, patientstøtte og oplysning, der er afgørende i kampen mod kræft.

Sammen kan vi gøre en reel forskel og skabe håb for dem, der kæmper mod kræft.

Se mere om vores arbejde