WASYS får erhvervsprisen “Succesvirksomhed”

WASYS får erhvervsprisen “Succesvirksomhed”

 

Det er med stor glæde og stolthed, at vi deler den gode nyhed om, at WASYS A/S er blevet tildelt årets erhvervspris som “Succesvirksomhed” af Spar Nord og BDO!

Denne flotte pris er en anerkendelse af vores vedvarende indsats og en påskønnelse af vores konstante vækst og økonomiske succes de seneste ni år. Spar Nord og BDO har nøje udvalgt virksomheder, der har demonstreret stabilitet, høj vækst og overskud, og vi er stolte over at have modtaget denne fornemme pris.

At blive betegnet som en “Succesvirksomhed” er et er et tegn på, at vores hårde arbejde, vedholdenhed og evne til at levere gode resultater år efter år er blevet bemærket og værdsat.

Vi ønsker også at takke Spar Nord og BDO for deres indsats med at anerkende og fejre de 1.000 danske virksomheder, der bidrager til vækst og finansiel succes på højt niveau. Disse virksomheder fungerer som inspirationskilder for andre, der stræber efter at opnå lignende resultater.

Endelig vil vi gerne takke vores dedikerede team, vores gode samarbejdspartnere og vores trofaste kunder for deres støtte og tillid til os. Uden jer ville denne præstation ikke have været mulig. Vi vil fortsætte med at fokusere på vores mission om at levere innovative vandautomationsløsninger gennem det gode, langvarige samarbejde. Og vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at understøtte vandsektoren med at tackle udfordringer og muligheder i de kommende år.

Hvis du vil høre mere om vores unikke produkter og løsninger, så klik på linket nedenunder. Eller ring til os på tlf. +45 72 21 79 79

Se mere om vores arbejde