WASYS A/S Fejrer 9 Års Jubilæum

WASYS har 9-års jubilæum d. 1. Oktober 2023

Den 1. oktober var en særlig dag for WASYS A/S. WASYS har 9-års jubilæum.

Siden den dag – for 9 år siden, hvor vi grundlagde WASYS har været en fantastisk rejse for os. Vi har dedikeret os til at levere unikke vandautomationsløsninger til vores kunder i vand- og spildevandsbranchen. Siden vores grundlæggelse har vi arbejdet på at understøtte vandsektoren ved at optimere driften og forbedre effektiviteten. Dermed har vi samtidigt beskyttet vores mest dyrebare ressource – vand.

Vores teknologiske fremskridt, vores dedikerede team, vores dygtige samarbejdspartnere – og ikke mindst samarbejdet med vores gode kunder, har gjort det muligt for os at være frontløbere inden for vores felt. Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at takke både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder for det gode samarbejde, engagement og feedback i at udvikle unikke løsninger. Det har været afgørende for både vores succes og for at kunne møde vores kunders behov.

Vi vil fortsætte med at fokusere på vores mission om at levere innovative vandautomationsløsninger gennem det gode, langvarige samarbejde. Og vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med at understøtte vandsektoren med at tackle udfordringer og muligheder i de kommende år.

Hvis du vil høre mere om vores unikke produkter og løsninger, så klik på linket nedenunder. Eller ring til os på tlf. +45 72 21 79 79

Vi glæder os til at høre fra dig!

Se mere om vores arbejde