Storstrøms Spildevandsforenings Spildevandstræf 2023

 

WASYS deltager på Storstrøms Spildevandsforenings Spildevandstræf 2023

Vi ser frem til at deltage på Storstrøms Spildevandsforenings Spildevandstræf 2023 med vores stand. Træffet finder sted den onsdag den 14. september fra kl. 9.30 til 13.30 ved følgende adresse:

Hunseby Renseanlæg, Strandvej 52, 4930 Maribo

Spildevandstræffet udgør det ideelle forum for alle, der har en interesse i spildevandsbehandling og de udfordringer, der er forbundet med dette afgørende område. Arrangementet giver en enestående mulighed for at etablere forbindelser med andre dygtige fagfolk og eksperter inden for dette område.

Vores Forventninger til Spildevandstræffet i år

I øjeblikket oplever spildevandsbranchen en fascinerende og hurtig udvikling. Det er nødvendigt at konstant søge efter innovative løsninger ud over de etablerede kerneydelser. Dette vækker stor forventning hos os hos WASYS A/S. Vi ser frem til at deltage i meningsfulde faglige dialoger om de fremtidige udfordringer og potentialer inden for spildevandsbranchen. Vores mål er at bringe vores ekspertise og erfaringer i spil og bidrage til udviklingen af løsninger, der ikke blot opfylder branchens krav, men også fremmer en bæredygtig fremtid for vores miljø.

Vi glæder os til at høre mere om branchens behov og forventninger og ikke mindst til at samarbejde om at forme en bæredygtig fremtid for spildevandsbranchen.

Program for dagen

Dagen byder på faglige indlæg, konkurrence og udstillingsstande. På WASYS’ udstillingsstand får du mulighed for at opleve og interagere med vores innovative produkter, herunder vores populære PUMA pumpestyring og GEKKO batteridrevne dataloggere. Du kan se dem i funktion, berøre dem og få en nærmere forklaring om deres funktioner og fordele.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores produkter og løsninger, så hold øje med vores LinkedIn-side for opdateringer.

Du kan også læse mere om vores innovative løsninger skræddersyet den enkelte kunde her på wasys.dk. Eller ring til os på tlf. +45 72 21 79 79

Se mere om vores arbejde