WASYS har stand på Spildevandstræf 2023

WASYS deltager på Spildevandstræf 2023

Vi ser frem til at deltage på Spildevandstræf 2023, som er arrangeret af Spildevandsforeningen Øst. Træffet finder sted den onsdag den 6. september fra kl. 9.30 til 14.30 ved følgende adresse:

Novafos Renseanlæg i Tørslev Gerlev, Strandvej 2, 3630 Jægerspris

Spildevandstræf 2023 er mødestedet for alle med interesse i spildevandsbehandling og de udfordringer, der knytter sig til dette afgørende område. Dagen vil byde på en række udstillinger, hvor de seneste produkter og teknologier inden for spildevandsbehandling præsenteres. Samtidig vil arrangementet skabe en unik mulighed for at netværke med andre dygtige fagfolk og eksperter på området.

Om Spildevandsforeningen Øst

Spildevandsforeningen Øst blev stiftet tilbage i 1986 af en gruppe engagerede personer fra kommunale spildevandsanlæg. Oprindeligt kendt som Spildevandsforeningen for Frederiksborg amt. Senere skiftede foreningen navn til Spildevandsforeningen Øst i takt med kommunale sammenlægninger og nedlæggelsen af amterne. Foreningens dækningsområde inkluderer i dag region Hovedstaden samt tilstødende områder. Hvert år afholder foreningen kurser, seminarer og virksomhedsbesøg for medlemmerne. Herudover også det årlige døgnkursus samt det populære spildevandstræf.

Vores Forventninger til Træffet

I denne tid er der en spændende og hurtig udvikling inden for spildevandsbranchen. Her skal der konstant findes nye løsninger ud over de traditionelle kerneydelser. Det gør, at vi hos WASYS A/S er fyldt med forventning. Vi ser frem til at deltage i givende faglige samtaler om fremtidens udfordringer og muligheder i spildevandsbranchen. Vores mål er at bidrage med vores ekspertise og erfaringer. Vi vil gerne finde løsninger, der ikke blot imødekommer branchens behov, men også gavner vores omgivelser på bæredygtig vis.

Vi glæder os til at høre mere om branchens ønsker og forventninger. Og ikke mindst til at samarbejde om at forme en bæredygtig fremtid for spildevandsbranchen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores produkter, så hold øje med vores LinkedIn-side for opdateringer: WASYS A/S: Administrator for virksomhedssiden | LinkedIn

Læs også mere om innovative løsninger skræddersyet den enkelte kunde her på wasys.dk. Eller ring til os på tlf. +45 72 21 79 79

 

Se mere om vores arbejde