WASYS Sommerkampagne 2024 er en komplet pakke med vildt prisnedslag

WASYS Sommerkampagne 2023 giver en vild besparelse

 

SOMMERVARMEN har givet WASYS et KÆMPE HEDESLAG!

Derfor får du en SOMMERPAKKE med et VILDT PRISNEDSLAG!

Vi er glade for at præsentere vores nye sommerkampagne med et fantastisk prisnedslag. Vi tilbyder dig et komplet sæt til en fantastisk pris på kun 10.000 kr. eksklusive moms.

 

WASYS Sommerkampagne 2023 inkluderer følgende komponenter:

PUMA: En komplet 1-pumpestyring med indbygget 4G modem. Denne enhed er i stand til at håndtere en maksimal strømstyrke på 12A/5,5kW. PUMA giver dig en pålidelig og effektiv styring af din pumpeinstallation.

SmartDisc antenne: En avanceret antenneenhed, der er designet til at opnå en pålidelig og stabil kommunikation. Den leveres med et 2,5 meter langt kabel af typen SMA.

GoPle-5-10: En tryktransmitter med en keramisk målecelle på 27 mm. Denne transmitter har en imponerende målenøjagtighed på 0,5% og bruger et 4-20mA signal. Det medfølgende kabel er 10 meter langt og giver dig mulighed for at placere transmitteren optimalt.

FROG-10-PUR: En float switch, der er ideel til måling af vand. Denne switch leveres med et 10 meter langt PUR-kabel og har en NC + NO funktion.

Med WASYS Sommerkampagne 2023 får du altså et komplet sæt af høj kvalitet til en utrolig pris. Grib muligheden for at opgradere dit udstyr og nyd fordelene ved disse avancerede produkter. Vores kampagne er gyldig til og med den 30/9. Så sørg for at bestille din ‘SOMMERPAKKE’ i dag!

Bemærk: Alle priser er eksklusive moms.

 

Interesseret? Ring til os på tlf. +45 72 21 79 79

 

Se mere om vores arbejde