Billede fra IFAT messen 2022 hvor ACOWA / WASYS udstillede deres produkter

Der er stadig ledige pladser på IFAT 2024 Kundetur med WASYS!

Så tag med på en spændende kundetur til IFAT-messen, som er verdens førende handelsmesse for vand, spildevand, affald og råmaterialehåndtering. Den finder sted hvert andet år og afholdes på ‘Messe Munich International’ i München, Tyskland.

IFAT 2024 er stedet, hvor du kan forvente at se de nyeste innovative produkter, bæredygtige løsninger og avancerede teknologier i vandbranchen. Her vil WASYS’s udviklingsselskab, ACOWA INSTRUMENTS, udstille deres innovative produkter.

 

Kundetur begynder med afrejse fra Kastrup lufthavn

Søndag den 12. maj 2024 ca. kl. 12.00.

Hjemkomst er onsdag d. 15. maj 2024 ca. kl. 22.00

 

Oplev IFAT 2024 Kundetur:

IFAT 2024 Kundetur er på egen hånd med mulighed for at følges med andre. Dette betyder, at du vil have tid til at udforske messen på egen hånd og deltage i de arrangementer, der interesserer dig mest. Ligeledes får du mulighed for at netværke med branchefolk og få indsigt i de nyeste trends og teknologier inden for vand- og spildevandshåndtering.

 

Hotel MIO i München:

Vi bor central i München tæt på U-bahn. U-bahn ”Sendlinger Tor” (ca. 200m) med direkte tog mod messen. Ca. 20min. køretid.

Så skynd dig at sikre din plads på WASYS’s kundetur til IFAT! Tildeling sker derfor efter “først til mølle-princip” og senest den 1/2 2023. Ring til os på telefon: +45 72 21 79 79

Se mere om vores arbejde

Læs mere om IFAT

IFAT 2024 Kundetur. Tag med WASYS A/S til München og oplev IFAT