I hele juli, august, og september måned kan du teste en SPIDER helt gratis. SPIDER kan nemt erstatte et og to pumpestyringer som enten er monteret med tryktransmitter eller vipper. SPIDER kan kommunikere med de fleste SRO-systemer på markedet. Der er nu over 400 SPIDER pumpestyringer i drift. Vi leverer en komplet pakke bestående af:

  • SPIDER med GPRS modem
  • Antenne – 15cm knæk version
  • SPIDER 2,4″ OLED display (som billedet)
  • Strømspoler 0-20A for hver pumpe.
  • Konfiguration lokalt til 2-pumpestyring DOL
  • Procesbillede i IGSS (WASYS standard billede – se billede)
  • Elektrisk montage af SPIDER på 2P standard DOL pumpestation.

Niveaumåler og højvandsvippe leverer du!   Alt sammen GRATIS i en testperiode på 2 måneder. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker SPIDER installeret mere vil SPIDER blive demonteret og taget retur. Der medleveres el-dokumentation og signalliste i PDF-format som tillæg til eksisterende el-dokumentation. Så hvorfor ikke prøve markedets mest innovative pumpestyring? Den gratis elektriske montage omfatter kun Danmark og brofaste øer. Planlægning for montage aftales nærmere.  

Her ses én af de mange ombygning udført til SPIDER pumpestyring.